Eenrum maakt zich op voor 149e kermis 

Foto: eenrumonline

Tijdens het weekend van 18, 19 en 20 augustus staat Eenrum weer in het teken van feest en gezelligheid. Naast de kermis in het centrum van het dorp zullen er tijdens het weekend ook tal van andere activiteiten plaatsvinden, zoals de kelnerrace, live muziek in de cafe’s en niet te vergeten de WK grasbaanraces.  

Over iets meer dan een week barst het feest in Eenrum weer los. Een weekend waar vele Eenrumers, maar ook mensen van ver daarbuiten, al tijden naar uitkijken. ‘Het derde weekend van augustus staat bekend als feestweekend, feest in Eenrum’ aldus Thomas Benes van Kermis Commissie Eenrum. ‘De diversiteit aan activiteiten maakt het aantrekkelijk voor jong en oud.’  

Het weekend wordt afgetrapt op de donderdagavond met de traditionele fietscrosswedstrijden.

Foto: Ingmar Vos

Vrijdag zal de kermis losbarsten om 16.00 uur. Het startschot zal dit jaar gegeven worden door twee levensechte Smurfen. Zaterdagmiddag kunnen sportievelingen weer strijden om de titel “beste kelner” tijdens de Kelnerrace bij Café Eendrum. Voor de jeugd zal op het kermisterrein “De Leukste Jeugdshow” plaatsvinden. Zondag beginnen de activiteiten al vroeg. Liefhebbers kunnen al vanaf 10.30 uur genieten van live muziek tijdens de matinee in de Raadhuisstraat, met muziek van onder andere Stevan Bloema. ’s Middags zal zingende ijscoman Luciano Gelati de kermis onveilig maken en let op, hij deelt gratis ijsjes uit! Het feestweekend wordt afgesloten door topcoverband Switch. Zij staan vanaf 22.00 uur bij Zaal Bulthuis. 

Voor het volledige programma klik hieronder

Houd ook de Eenrum Special 2017 in de brievenbus in de gaten, hier staan onder meer de kortingsbonnen van de kermis in!

Reacties