Secretaris voor Zonnebloem afdeling De Marne

Soort vacature spoed (moet zo snel mogelijk ingevuld worden)
Doelgroepen iedereen, mensen met een lichamelijke beperking, ouderen 55+
Activiteiten bestuur
Periode voor onbepaalde tijd
Aanvangsdatum in overleg
Voorzieningen wa-verzekering, ongevallenverzekering, onkostenvergoeding
Werktijden In overleg af te spreken
Locatie Leens en vanuit huis

 

Taken en werkzaamheden

De Zonnebloem streeft naar een samenleving waaraan mensen met een lichamelijke beperking zorgeloos en vanzelfsprekend kunnen deelnemen.  Jaarlijks maken ruim 41.000 vrijwilligers dagactiviteiten voor mensen met een lichamelijke beperking mogelijk of brengen  ze  een huisbezoek.

Zonnebloem afdeling De Marne organiseert 6 tot 7 activiteiten per jaar voor 70 gasten: o.a. een gezellige middag, een rondrit door de provincie en een winkel- of kerstmiddag. Het bestuur de afdeling De Marne zoekt een nieuwe secretaris.

De werkzaamheden van de secretaris zijn: 5x per jaar deelnemen aan de (bestuurs)vergaderingen, de post ontvangen en tijdig beantwoorden, de agenda van de vergadering rondsturen, verslag maken van de vergaderingen en deze rondsturen, uitnodigingen rond activiteiten maken en versturen en de, aanmeldingen voor activiteiten inventariseren. Verder bezoeken bestuursleden zelf ook mensen in hun eigen dorp en/of gaan mee met een activiteit. De tijdsinvestering rond activiteiten is 1 dagdeel in de week en de rest van het jaar ongeveer 1 dagdeel in de 2 weken.

 

Vereiste opleiding: mbo

 

Vaardigheden en kwaliteiten

Gevraagd wordt een vrijwilliger die beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en een dienstverlenende instelling. U beheerst de Nederlandse taal goed in woord en schrift en bent computervaardig. Daarnaast heeft u affiniteit met de doelgroep van de Zonnebloem. U kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Enige bestuurservaring heeft de voorkeur.

 

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

Mede dankzij uw inzet zijn gezellige activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking mogelijk. U werkt samen in een gezellig team van vrijwilligers.

U wordt bij uw werkzaamheden ondersteunt door de vertrekkende secretaris.

 

Cookieinstellingen