Stem Wad jij?!: bewoners delen hun prachtige waddenlandschap

Foto: Monique Messchendorp

Inwoners van het Waddengebied willen hun prachtige landschap graag met delen. Daarom is er het project Wad Jij?! opgezet.

In Wad jij?! Laten inwoners van het Waddengebied zien wat het gebied zo uniek maakt en waarom u het ook moet beleven.

Eens in je leven moet je het Groningse Waddenland beleven, een ervaring voor het leven! Van Lauwersoog tot Noordpolderzijl, van verse oesters tot een Noord-Gronings biertje, van wadlopen tot kitesurfen. In een serie filmpjes laten de bewoners zien wat het Waddenland voor hen betekent. Proef en ervaar de unieke regio aan de Waddenzee, in 2009 door UNESCO uitgeroepen tot Werelderfgoed.

Dit is het land van weidse vergezichten, fantastische wolkenluchten, stilte, ruimte en oprechte gastvrijheid. Hier kunt u uw hoofd leegmaken! Dat is wat we iedereen willen laten voelen en ontdekken!

Wie kan dat verhaal beter vertellen dan de bewoners van het Waddenland zelf? In een serie filmpjes laten zij u als geen ander zien wat het Waddenland voor hen betekent en wat dit gebied zo uniek maakt.

“Wij” uit Groningen nodigen mensen van elders: “jij” uit om naar het Groninger Waddenland – de Groninger Waddenkust – te komen. We doen dat met de fimpjes met bekende Groningers, de interactieve Waddenland foodtruck en de digitale Wadden cadeauboxen. Daaraan gekoppeld een uitgebreid (sociale) mediaplan om zoveel mogelijk mensen te bereiken.

Cookieinstellingen