Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso naar Leens

Foto: Facebook koninklijke militaire kapel johan willem friso

Gemeente De Marne en 43 Gemechaniseerde Brigade uit Havelte nodigen de inwoners van Leens uit voor het relatieconcert “Royal Delight” van de Koninklijke Landmacht op 30 november aanstaande. 

In de Sporthal te Leens presenteert de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ dit avondvullende programma, onder leiding van dirigent Tijmen Botma.

Gemeente De Marne en 43 Gemechaniseerde Brigade uit Havelte bieden u dit concert aan. Ze willen op deze manier hun waardering uitspreken voor het draagvlak dat ze hebben in de regio en de onderlinge contacten met de burger bestendigen.

Defensie beschermt wat ons dierbaar is. Hun militairen trainen dagelijks, onder andere op de Marnewaard, om overal ter wereld te kunnen worden ingezet. Daarnaast vervult de 43ste Gemechaniseerde Brigade een centrale rol op het gebied van crisisbeheersing in Noord-Nederland.

Samen met burgemeester Wiersma is de Regionaal Militair Commandant Noord, uw gastheer op donderdagavond 30 november 2017. Het concert vangt aan om 20.00 uur en zal rond 22.30 uur afgelopen zijn.

U wordt van harte uitgenodigd op het concert op 30 november bij te wonen.

Cookieinstellingen