Nieuwe sponsors voor vrouwen E.K.C.

Ulrum augustus 2019, EKC wint toernooi bij VVSV
Ulrum augustus 2019, EKC wint toernooi bij VVSV
Foto: HogelandNieuws

EENRUM/KLOOSTERBUREN – De dames van fusieclub EKC hebben een nieuwe hoofdsponsor en daarnaast twee subsponsors weten vast te leggen. Geweldig dat het vrouwenvoetbal in “De Marne” op steun kan rekenen van het bedrijfsleven uit de regio.

De nieuwe hoofdsponsor is Restaurant Het Booze Wijf, deze is gelegen aan de waterzijde van het Lauwersmeer in Lauwersoog. Ze serveren producten van verschillende seizoenen en maken gebruik van de mooiste eerlijke producten uit onze Waddenregio. Het restaurant is nautisch en sfeervol ingericht en beschikt over een groot terras met uitzicht over de museumhaven en het Lauwersmeer. Restaurant Het Booze Wijf wil op deze manier het vrouwenvoetbal in de regio ondersteunen en naar een hoger plan tillen.

Als subsponsor kunnen we Derks Installatietechniek presenteren uit Hornhuizen, deze is tevens onze nieuwe rugsponsor. Derks Installatietechniek is een totaal installateur, met technische vakmannen en perfecte service. Derks Installatietechniek is de juiste voor: duurzame energie, sanitair, elektra, zink, dakbedekking en zonnepanelen. De samenwerking met de verschillende bedrijven voor het vrouwenvoetbal in de regio de “Marne” geeft Derks energie.

Joke de Boer Verzekeringen en Hypotheken uit Leens is ook één van onze nieuwe subsponsors. Joke de Boer Verzekeringen en Hypotheken is een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau en servicegericht. Ze zijn al sponsor van onze presentatie-jassen en draagt het vrouwenvoetbal in de regio de “Marne” een warm hart toe.

 

Cookieinstellingen