Duurzame Sinterklaas- en Kerstinkopen bij Zeehondencentrum

Foto: Auwert Postmus

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor Sinterklaas of Kerst? De cadeauwinkel van Zeehondencentrum Pieterburen is van woensdag tot en met zondag geopend voor iedereen. Ook als je geen bezoek brengt aan het bezoekerscentrum.

Naast de gangbare zeehondensouvenirs, is er in de winkel een breed assortiment aan speelgoed, boeken, kleding, woonaccessoires en cadeauartikelen te koop.

Het grootste deel van de aangeboden artikelen in de winkel heeft een heel eigen ‘verhaal’. Zo zijn er producten te koop die op bijzondere en duurzame wijze geproduceerd zijn. Er zijn producten die leiden tot minder plastic afval doordat ze kunnen worden hergebruikt. Ook is er een reeks gerecyclede artikelen te koop, gemaakt van o.a. oude visnetten of plastic melkpakken.

Met de verkoop van deze producten wil het Zeehondencentrum laten zien dat je als bezoeker je steentje bij kunt dragen aan een schoner milieu. Een goed gevoel voor de koper en tevens een mooi gebaar om door te geven als cadeau aan familie en vrienden

De volledige opbrengst komt ten goede aan de opvang van de zeehonden in het centrum. Met de aanschaf van een product in de winkel steun je dus direct de dieren.

Aanvullende informatie
Het Zeehondencentrum is van woensdag tot en met zondag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De winkel van het Zeehondencentrum is vrij toegankelijk. Bekijk de openingstijden van de winkel op: www.zeehondencentrum.nl

Cookieinstellingen