Nieuwe massagesalon in Mensingeweer

MENSINGEWEER – Een bescheiden feestje. Yvonne Hoeksema wijdt haar nieuwe massagesalon in. Met zelfgemaakte super taart.

De praktijk aan de Hoofdstraat 6 in Mensingeweer richt zich op welness. Yvonne: ‘Ik heb bij Thuiszorg in het kader van mijn werk een cursus massage afgerond. Ik heb eerder dit soort massage gedaan. Op een bepaald moment had ik ander werk nodig. Ik had echter geen ruimte, dat was het probleem.

Al pratend over het plan een praktijk te beginnen met haar vriendin Emma van Dijk werd al snel een oplossing gevonden. Emma had nog wel ruimte over in huis en daar was wel een salon in onder te brengen. Yvonne woont in Eenrum en Mensingeweer ligt maar op een steenworp afstand.

Het pakket dat zij aanbiedt omvat ontspanningsmassage, hot stone behandeling, gezichtsmassage en make-up. Om een indicatie van de prijzen te geven: een ontspanningsmassage kost 25 euro. Alle behandelingen zijn all-inclusive, inclusief koffie en thee en een lekkernij.

De sfeer in de salon is er een van ontspanning. Zachte geur, vertrouwelijk, zonder overbodige poespas. ‘Het is welness in het klein,’ zegt Yvonne. ‘Voor vrouwen en mannen, voor jong en oud. Het is even een uurtje er tussen uit, voor aandacht voor jezelf, voor ontspanning.’

Voor een afspraak: Yvonne Hoeksema, tel.  0648711609

Cookieinstellingen