Buitengewone gemeente De Marne

Foto: publiek domein

Inspiratie om in het dorp iets op te zetten? Leuke ideeën in je buurt uitvoeren? Daden bij goede voornemens? Stichting Buitengewoon Leven helpt de mensen in de gemeenten dit te realiseren.

‘We gaan onszelf en anderen inspireren met mooie projecten voor je gemeente. Niet alleen een goed idee op papier maar in het echt, doen!’

Je gaat moedig zijn, lef en lol hebben, verbaasd staan over jezelf en de mensen om je heen….Innovatie zit vaak niet in woorden en weten,
maar in het ervaren en het doen.

De kracht van deze groep ligt in het praktisch bezig zijn, oefenen, elkaar inspireren, je aan je woord houden, gecoacht worden en in het samen ondernemen. De essentie van deze training is het inbrengen/bedenken en succesvol uitvoeren van gemeenschapsprojecten voor Winsum. Om te kijken of dit een passende groep voor je is is het een voorwaarde een introduktie avond te bezoeken om de juiste keuze te kunnen maken.

Buitengewoonzijn.NU is een onderdeel van Stichting Buitengewoonleven.NU. De training wordt volledig gegeven, gecoacht en gedragen door vrijwilligers. Honderden mensen hebben inmiddels deze training gevolgd in de diverse steden. Honderden projecten zijn neergezet. Opmerkelijk is dat vele mensen meerdere keren de training doen. “Ik doe het er goed op” hoor je ze zeggen. Inspirerend om in de groep te zijn die je wakker houdt.

De infoavond en training is gratis

De Marne;
Woensdag 6 januari Bij de Kunstenaars Noorderstraat 14 9971 AC Ulrum

Cookieinstellingen