De Streekboer opent afhaalpunt in Leens. 

Foto: streekboer

Goed nieuws! Vanaf  8 februari 2017 is het mogelijk om op een eenvoudige manier direct verse producten te bestellen van de boeren uit de regio.

Ben je dus op zoek naar lekkere, gezonde seizoenproducten uit je eigen gebied? Bestel dan op een simpele manier via de webshop van De Streekboer. Alle boeren en voedselmakers uit De Marne en omstreken zetten hun producten iedere week weer op de site van De Streekboer. Zo kun jij wekelijks je boeren boodschappen doen bij alle streekboeren tegelijk. De Streekboer geeft je bestelling door aan de boeren zodat zij precies weten hoeveel ze moeten oogsten en meenemen.

Via de site kun je niet alleen makkelijk bestellen maar je rekent ook meteen af. Je boodschappen hoef je alleen nog maar af te halen bij Ambachtelijke Bakkerij Peters in Leens.

Hoe werk het?

Vanaf woensdag 8 februari kun je via de site www.destreekboer.nl/groningen bestellen. De online winkel is open van woensdag 12.00 uur tot de volgende woensdag 10.00 uur.

Op vrijdagen kun je tussen 10.00 en 17.00uur je verse groenten, fruit, vlees (rund, varken, kip, lam), vis, oesters, zuivel, honing, brood en meer afhalen bij Bakkerij Peters in Leens.

Geïnteresseerd? Iedereen die vóór 28 februari bestelt krijgt bij de eerste bestelling een gratis juten ‘Streekboer’ tas cadeau, en als bonus voor diegenen die oesters bestellen is er bovendien een gratis oestermes. 

Vóór woensdag – plaats voor woensdag 10.00 uur je bestelling

Donderdag – de boeren oogsten jouw groenten, bakken jouw brood en snijden jouw kaas

Vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur – haal je bestelling af in Leens bij Bakkerij Peters, Valge 18 in Leens

Reacties