Vernieuwde KNRM-App Helpt

Foto: KNRM Lauwersoog

De nieuwe KNRM-app is beschibaar.

De gratis app KNRM Helpt is nieuw en nog beter en staat voor u klaar in de App Store en Play Store.
De app heeft veel handige verbeteringen en een groter gebruiksgemak. De app is alleen beschikbaar voor iPhone en Android smartphones.

Update in 5 stappen
Om de nieuwe versie van de app te kunnen gebruiken bent u in 5 stappen klaar. Hebt u de app al eerder geïnstalleerd, dan zijn een paar aanpassingen voldoende.

Verbeteringen en groter gebruiksgemak
In het startscherm van KNRM Helpt ziet u voortaan direct de belangrijkste functies. U vindt snel informatie voor uw voorgenomen vaartocht. Ook onderweg bepaalt uw positie welke informatie u krijgt over het weer, het getij en bijvoorbeeld de marifoonkanalen. Met het nieuwe centrale menu ‘navigeert’ u nu gemakkelijker door de app. Uw vaartuiggegevens beheert u voortaan alleen in in de app.

Hulp nodig? Gebruik de app KNRM Helpt
Met de KNRM Helpt app hebt u snel contact met de juiste hulpinstantie. Uw positie bepaalt naar welke hulpinstantie wordt gebeld, ook in het buitenland. U kunt kiezen uit het doen van een Noodoproep of een Assistentie oproep voor niet-spoedeisende hulpverlening. Als u een vaarplan hebt ingesteld en u komt niet op de opgegeven tijd aan, dan start de app automatisch een noodprocedure met berichten en acties.

 

Kijk voor meer informatie op: https://www.knrm.nl/helpt

Cookieinstellingen