EO-programma ‘Geloof en een Hoop Liefde’ in De Marne

Foto: EO

In de Pinksterweek is de gemeente De Marne te zien in het EO-televisieprogramma Geloof en een Hoop Liefde.

Hans Piraat (Weijer) uit Wehe-den Hoorn komt helaas niet in de uitzending, zoals eerder op de Facebookpagina van De Marne Nieuws was te lezen. Dat liet de redactie van het programma weten. Er is wel met Hans gesproken.  http://de-marne.nieuws.nl/achtergrondinterview/1109/paradijsvogel-hans-uit-wehe-den-hoorn-zwerft-het-liefst-rond/

Hans Weijer
Hans Weijer

In hun research hebben ze heel veel mensen in De Marne gesproken, waarvan ze met een selectie zijn gaan draaien. Dat gebeurt op basis van thema’s die ze terug laten komen in de uitzendingen. Het nog niet bekend wie er in de uitzendingen komen.

De uitzendingen worden uitgezonden in de Pinksterweek, vanaf de dinsdag (maandag is een speciale uitzending over Pinksteren).

Geloof en een Hoop Liefde is een Nederlands televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO). Het programma strijkt elke week neer in een andere plaats in Nederland. De presentatoren zoeken hier naar karakteristieke dorpsverhalen, stadse tradities, de rol van het christelijk geloof en bijzondere mensen. Geloof en een Hoop Liefde is iedere werkdag om 18.10 uur te zien op NPO 2.

geloof en een hoop liefde

Reacties