Kassavrijwilligers voor zwembad De Hoge Vier in Winsum

Soort vacature spoed (moet zo snel mogelijk ingevuld worden)
Doelgroepen iedereen
Activiteiten gastheer- en gastvrouwschap, sport en spel, verkoop en uitleen
Periode voor 3 tot 6 maanden
Aanvangsdatum in overleg
Uren per week minimaal 3 uur
Werktijden In overleg af te spreken
Locatie Zwembad De Hoge Vier in Winsum

 

Taken en werkzaamheden

Zwembad De Hoge Vier in Winsum is een verwarmd openluchtbad. Het zwembad heeft twee aparte bassins, een familie waterglijbaan, een zonneweide met terrassen en een kiosk. Jaarlijks trekt het bad ongeveer 35.000 bezoekers. Naast het recreatief zwemmen en zwemlessen worden er diverse activiteiten georganiseerd zoals de zwemvierdaagse. Het zwembad is open van 1 mei tot 1 september 2016. Stichting Zwembad de Hoge Vier zoekt voor het nieuwe zwemseizoen kassavrijwilligers. De werkzaamheden zijn: kaartjes en abonnementen verkopen en vragen beantwoorden. De kassavrijwilliger werkt samen met een ervaren kassamedewerker. De kassa’s zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur geopend en in de vakanties van 08.00 tot 20.00 uur. In de weekenden van 13.00 tot 18.00 uur. Op werkdagen zijn er kassadiensten van 3 uur en in het weekend van 2,5 of 5 uur. De werkdagen en –tijden kunnen in overleg worden afgesproken.

 

Vaardigheden en kwaliteiten

Gevraagd worden vrijwilligers die beschikken over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Daarnaast bent u representatief, klantgericht en betrouwbaar. Verder bent u gemiddeld 1 dagdeel per week beschikbaar en 16 jaar of ouder.

 

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

U werkt in een team van vrijwilligers en beroepskrachten en komt in contact met de bezoekers aan het zwembad. Daarnaast krijgt u kassatraining en ondersteuning bij uw werkzaamheden.

Cookieinstellingen