Vanuit zeecontainers voetbal kijken in Eenrum

Foto: VV Eenrum

EENRUM – Vanaf het begin van het komend voetbalseizoen kunnen supporters altijd overdekt wedstrijden op het nieuw aangelegde hoofdveld van voetbalvereniging Eenrum volgen. Dit kan door de unieke veranda die aan de kantine is geplaatst.

Het sportpark heeft een metamorfose ondergaan dankzij het geld dat door de club binnen werd gehaald met een grootse verloting, met als hoofdprijs een vakantiewoning op Lauwersoog.

Na de aanpak van de velden, de verlichting, de bestrating, de kleedkamers en de kantine is er nu ook een veranda geplaatst. Omdat een eerste plan te duur was, kwam het idee om de ‘uitbreiding van de kantine’ middels zeecontainers te realiseren. Dit is aanzienlijk goedkoper en………..het is uniek.

Skybox

Naast de veranda komt er ook nog een skybox op de ‘Harm Rust Hill’. Hiervoor zal een kleine container worden gebruikt, die de voetbalvereniging van de motorclub heeft gekregen. Het moet een roterende skybox op hoogte – met trap – worden, zodat het ook tijdens de grasbaanraces kan worden gebruikt.

 

 

Cookieinstellingen