FC LEO en AVV Merna organiseren activiteiten voor jongere jeugd Leens e.o.

Foto: FC LEO/SV MERNA

LEENS – De overheid heeft aangegeven dat er weer activiteiten voor jeugd tot en met 12 jaar in groepsverband mogen worden georganiseerd in de buitenlucht. Voor voetbalvereniging FC LEO en volleybalvereniging AVV Merna aanleiding om samen voor alle jeugd in en om Leens vanaf 2 mei iedere zaterdag een sport- en spelochtend te organiseren. Ze houden hierbij alle richtlijnen van NOC/NSF aan (geen ouders bij het veld, vooraf en na afloop handen desinfecteren, kantine en kleedkamers zijn gesloten, thuis omkleden en douchen, eigen drinken meenemen). Er worden geen uitzonderingen toegestaan op de richtlijnen!

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en vind je spelletjes leuk dan kun je vanaf 2 mei iedere zaterdagochtend op het sportcomplex van FC LEO een uur lang spelen onder begeleiding van vrijwilligers van FC LEO en Merna. Helaas mogen papa’s en mama’s niet langs het veld staan, ze mogen wel in de auto op het parkeerterrein wachten op jullie (geldt alleen voor ouders van jeugd tot 7 jaar!).

Aanmelden

Je moet je aanmelden om mee te kunnen doen, dit kan per mail naar [email protected] of via WhatsApp 06-53456224. Je ontvangt dan de spelregels. Per leeftijdscategorie geldt een maximum van 30 deelnemers. Heb je je aangemeld maar zijn er al 30 aanmeldingen binnen dan wordt je automatisch ingeloot voor de volgende zaterdag.

Gymdocent Frank Veenwijk heeft een aantal leuke spelletjes uitgezet voor iedere leeftijd. Onderstaand de aanvangstijden:

09.30 – 10.30 uur 9 en 10 jaar op veld 1

09.30 – 10.30 uur 7 en 8 jaar op veld 211.00 – 12.00 uur 11 en 12 jaar op veld 1

11.00 – 12.00 uur tot 7 jaar op veld 2Voor ouders van kinderen tot 7 jaar wordt gelegenheid geboden om in de auto op het veld te parkeren (zolang de conditie van het veld dit toelaat). Per auto geldt een maximum van één inzittende en een maximum aantal auto’s van 15.Op het veld is een corona-coördinator aanwezig, tevens gediplomeerd EHBO’er. Let op:

– ben je verkouden of heb je koorts, blijf thuis;

– heeft een gezinslid koorts of is deze verkouden, blijft thuis;

– heb je corona of heeft een van de gezinsleden corona, blijf thuis;

– is iemand binnen jouw gezin positief getest op corona blijf dan in ieder geval 14 dagen thuis

Cookieinstellingen