Samenwerking jeugd VV Kloosterburen, VVSV ’09 en FC LEO uitgesteld

Jeugdvoetbalclinic FC LEO, 1 mei 2019
Jeugdvoetbalclinic FC LEO, 1 mei 2019
Foto: Archief HogelandNieuws

KLOOSTERBUREN/ULRUM/LEENS – Het was de bedoeling dat met ingang van het nieuwe voetbalseizoen de jeugd van VV Kloosterburen, VVSV ’09 en FC LEO  zouden gaan samenwerken. De verenigingen waren al met elkaar in gesprek, maar vanwege de coronacrisis zijn de ‘onderhandelingen’ vast komen te zitten.

Een werkgroep, bestaande uit 2 vertegenwoordigers per vereniging, was met elkaar in gesprek om de mogelijkheden te verkennen van samenwerking op het gebied van jeugdteams. Daarbij was aangegeven dat voor half april zowel de ouders als leden zouden worden geïnformeerd over de ontwikkelingen.

“Wij kunnen u vertellen dat wij de afgelopen maanden als werkgroep de nodige vorderingen hebben gemaakt. Wij hadden een planning gemaakt waarin wij deze maand een aantal bijeenkomsten met leden en ouders hadden gepland. Voor een samenwerking vinden wij het draagvlak bij leden en ouders cruciaal. Helaas kunnen deze bijeenkomsten door de overheidsmaatregelen rond het coronavirus niet doorgaan”, zo laat VVSV ’09 weten op haar Facebookpagina.

Dat betekent dat de ouderavonden zullen moeten worden uitgesteld. Daardoor is een eventuele samenwerking vanaf het begin van het seizoen 2020/2021 niet haalbaar. Daarom is besloten om de tijd te gebruiken om de plannen verder uit te werken.

In de loop van volgend seizoen zullen ouders en leden opnieuw worden uitgenodigd om samen van gedachten te wisselen.

 

Cookieinstellingen