Midzomerfeest in Kloosterburen: veel energie op het programma

De markt vorig jaar.
De markt vorig jaar.
Foto: Organisatie Midzomermarkt

KLOOSTERBUREN – Op 22 juni vindt in Kloosterburen weer het jaarlijkse Midzomerfeest plaats. Om 10.30 uur  start de dag ingetogen met orgelspel en het luiden van de kerkklok in de Nicolaaskerk aan de Sint Jansstraat  in Kloosterburen.

De markt is vanaf 11.00 uur open. Bijna alle deelnemers komen uit de nabije omgeving en  laten zien dat je voor “prachtige kwaliteitsproducten niet ver van huis hoeft,” aldus de organisatie. Ook Coöperatie  Klooster&Buren is ruim vertegenwoordigd met vrijwilligers o.a. uit de tuin, van Mien Toentje  en de brei- en de damclub. Kinderen kunnen hun knuffel later oplappen bij de knuffeldokter, zich uitleven op het springkussen of een een rondje rijden op een pony. Voor de durfals en koele kikkers: een ritje achter op een echte Harley kan ook.

Hanna van der Linden, die de wekelijkse yoga in Kloosterburen verzorgt, brengt een vrolijke noot. Om 12.00 uur start ze namelijk met haar lach-workshop. Voor nog wat extra positieve energie is er het complimentenloket van Theatergroep Auth&Tiek uit Zandeweer. Om 13.00 geeft de Inspiratieplek uit Ulrum een workshop Bootcamp en om 15.00 uur is er een  kennismaking met de Wim Hof (Iceman) methode en mindfulness.

Op het terras bij de imposante rode beuk zijn heerlijke hapjes en drankjes te krijgen. Om 17.00 uur kunnen de benen los op de swingende muziek van VrijJazzie uit Eenrum. Voor wie trek heeft gekregen zijn er hamburgers uit Anjum en vegan burgers uit Kleine Huisjes.

Cookieinstellingen