Reünie Hogeland College Wehe en Uithuizen: volle bak komende donderdag

Foto: Berto Merx

WEHE – DEN HOORN/UITHUIZEN – Na de zeer geslaagde reünie in Warffum, vieren de vestigingen van Het Hogeland College in Uithuizen en in Wehe-den Hoorn donderdag 13 december het lustrum met hun oud-leerlingen en –personeel. 

Op beide vestigingen wordt tussen 18.00 en 19.00 uur een dinerbuffet gepresenteerd, gevolgd door een reeks gastlessen. In Wehe-den Hoorn is er een tentoonstelling ingericht met foto’s en films uit vergeten archieven en mooie portretten van alom bekende HHC’rs. Ook zullen er opnames gemaakt worden voor de lustrumdocumentaire, omdat dit weleens de laatste reünie in dit schoolgebouw kan zijn. Als feestelijke afsluiting zal de band Sunshine de beentjes van de vloer krijgen met golden oldies uit lang vervlogen tijden.

In Uithuizen heeft SiBtv vanaf 20.00 uur een reünie variant van het proathoeske. Om 20.30 uur wordt het speciaal geschreven lustrumlied gezongen. Aansluitend is er een feest met DJ Asjhok en Stevan Bloema, beide oud-leerlingen.

Met in Uithuizen ruim 500 reünisten en in Wehe-den Hoorn 250, belooft het op beide vestigingen een mooie reünie te worden. Men is vanaf half zes welkom. Wie zich nog niet opgegeven heeft voor Wehe, kan er alsnog heen.Gewoon aan de deur even de bijdrage betalen. Wie alsnog naar Uithuizen wil, kan er vanaf 19.00 uur terecht.

Cookieinstellingen