Nieuw gediplomeerden bij muziekvereniging Wilhelmina Leens

De muzikaal gediplomeerden.
De muzikaal gediplomeerden.
Foto: CMV Wilhelmina.

LEENS – Vijf leerlingen van de Chr. muziekvereniging Wilhelmina in Leens hebben muziek-examen gedaan. En zijn hiervoor geslaagd.

De muziekbond Groningen-Drenthe (MGD) nam de examens af in Zuidhorn. Afgelopen dinsdag mochten de geslaagde leerlingen hun diploma laten zien aan de rest van de vereniging en werden ze uitgebreid gefeliciteerd en werd er nog een examen studiewerk ten gehore gebracht.

Het is een traditie bij ‘Wilhelmina’ dat leerlingen die geslaagd zijn voor hun A-diploma een aandenken krijgen. Dit is een zilveren hangertje in de vorm van hun muziekinstrument. Tevens mogen deze leerlingen na de zomervakantie plaatst nemen in het grote orkest van Wilhelmina waar zij zich verder zullen ontwikkelen en volgen ze nieuwe lessen om het B-diploma te halen.

De lessen worden bij Wilhelmina in eigen beheer gegeven door onze vakdocenten Jan Werkman (koperblazers) en Ruud Splinter (saxofoons).

De geslaagde leerlingen zijn: Bas van Duinen (A-diploma. Instrument: Alt-Saxofoon). Hannah Koning (A-diploma. Instrument: Bugel). Alice Zwart (B-diploma. Instrument: Trompet). Annette Spriensma.B-diploma .Instrument: Bugel). Reinhard Doornbos (B-diploma. Instrument: Bariton).

Cookieinstellingen