Feestweekend Wehe-den Hoorn

Hij staat er weer. Het bord van het feest.
Hij staat er weer. Het bord van het feest.
Foto: Berto Merx

WEHE-DEN HOORN – In het eerste weekend van juni spettert het weer in Wehe-den Hoorn. Dan vindt het jaarlijkse feest van Jeugdsoos Happy Station plaats. 

Vrijdag na de middag opent de driedaagse op het terrein bij de ijsbaan met een ballonwedstrijd, een BBQ. En daarna treedt het befaamde levensliederenkoor Biggelmee op evenals het Ainrommer Shantkoor. De avond wordt afgesloten met gouden oude hits, gepresenteerd door DJ’s van Weleer.
Zaterdag 2 juni is de feesttent vanaf 11.00 uur geopend. Pannenkoeken eten en een klaverjastoernooi staan op de agenda. De kermis is dit jaar vervangen door het Groot Familiespel, een speurtocht en wandeltocht door Wehe. ’s Avonds treedt het duo De Esperando’s op.
Het programma van de zondag begint met een brunch om half twaalf, gevolgd door een bingo voor kinderen en later voor volwassenen. Rond 19.00 is de feest-meerdaagse afgelopen.
Het feest wordt georganiseerd door de jeugdsoos. Hoewel het soosgebouw enkele jaren geleden is afgebrand, is er een groep van jonge-ouderen die het traditionele soos-feestweekend al jaren organiseert.
Het feest vorig jaar.
Cookieinstellingen