Het gouden en zilveren ei…

LEENS – Paasmaandag was op Verhildersum traditiegetrouw de vraag “wie vinden de gouden en zilveren eieren?” Meer dan 450 kinderen en hun begeleiders trotseerden de kou en zwermden uit over de tuinen en singels rond de borg, onder aanvoering van de grote en kleine paashaas.

De beide paashazen en hun helpers hadden meer dan 2000 chocolade paaseitjes verstopt in de tuinen en de singels rond Verhildersum. En natuurlijk twee gouden en twee zilveren eieren.
Het bleek nog niet zo eenvoudig om de gouden- en zilveren eieren te vinden. Er moest goed gezocht worden.

De meeste kinderen vonden wel chocolade eitjes, ook heerlijk natuurlijk. Uiteindelijk bleek de gelukkige vinder van het gouden ei in de binnentuin Aimee van Erkel, 4 jaar, uit Warffum te zijn. Levi Smale, 4 jaar, uit Groningen, vond het zilveren ei in de binnentuin. Lennart Dijkstra, 6 jaar, uit Wehe-den Hoorn was de gelukkige vinder van het gouden ei in de singel en Rowin van Dijk, 7 jaar, uit Vierhuizen vond daar het zilveren ei.
Deze bijzondere eieren mochten bij de paashazen geruild worden tegen een prachtige chocolade paasverrassing.

De winnaars op de foto met de paashazen

De grote en kleine paashaas waren heel enthousiast over de grote schare kinderen en de goede sfeer. Ze hebben beloofd volgend jaar weer langs te komen.

Cookieinstellingen