Ontmoetingsbijeenkomsten mantelzorgers De Marne, Winsum en Eemsmond

Foto: Openbaar domein

Het Steunpunt Mantelzorg De Marne, Winsum, Eemsmond organiseert met regelmaat ontmoetingsbijeenkomsten voor mantelzorgers in deze gemeenten. Tijdens deze bijeenkomsten kunt u lotgenoten ontmoeten, ervaringen delen en informatie uitwisselen. Meestal staat er een thema of onderwerp centraal. En natuurlijk kunt u van de gelegenheid gebruik maken uw vragen stellen.

Op maandag 24 april van 14.00 tot 16.00 uur is Diana von Hebel, wijkverpleegkundige bij TSN, te gast tijdens de Ontmoetingsmiddag in Uithuizen. Zij zal vertellen hoe de wijkverpleegkundige u kan helpen en ondersteunen bij het regelen van (zelf) zorg, het welzijn van u zelf en degene voor wie u zorgt. En hoe zij met u mee kan denken hoe u zo veilig en comfortabel mogelijk kunt wonen met een ziekte of beperking. Deze middag wordt gehouden in de RIR-ruimte (het oude postkantoor), Hoofdstraat 11 in Uithuizen.

Op woensdag 26 april van 14.00 tot 16.00 uur verzorgen Monique Wijffels en Wychter van den Bremen van het preventieteam Lentis een introductiecursus “Word psychisch fitter“.  Hoe ziet je leven er uit naast het mantelzorger zijn. Hoe kom je toe aan ontspanning en aan jezelf? Bij voldoende belangstelling zal de complete cursus aangeboden worden in het gebied. Deze middag bent u van harte welkom in het Ontmoetingspunt, Borgstee 3 in Ulrum.

U kunt zich voor deze middagen aanmelden bij het Steunpunt Mantelzorg De Marne, Winsum, Eemsmond.
Telefoon:  06 488 74 339 (op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur)
Email:  [email protected]

Cookieinstellingen