Komend weekend Pieterburen “Open Deur”

Foto: Persbericht

 

Theo Leijdekkers, Loekie Vorst, Bart de Vogel, Rens de Boer en Swanny Beukema. Tentoonstelling en verkoop van  Schilderijen, Keramiek en Parels.

 

In Pieterburen hebben ze een kort en sfeervol weekend “Open Deur”.  Swanny Beukema en Theo Leijdekkers laten niet alleen hun eigen schilderijen zien., ze hebben bevriende kunstenaars uitgenodigd in Pieterburen.

Loekie Vorst en Bart de Vogel uit Stitswerd laten onder de noemer “Bevlogen Klei” hun keramiek zien;  prachtige vazen, schalen en beschilderde borden.

Rens de Boer (Bergen N.H.) komt uit de juwelierswereld. Hij ontwerpt en maakt sinds enkele jaren sieraden  onder de naam ‘De Parel van Karel’.

 

Theo Leijdekkers, Beeldend kunstenaar bekend van zijn bloemenschilderijen laat zijn werk zien en verteld ook graag over zijn werk.  Swanny Beukema, wel bekend van haar uitagenda (Dasjagoud Magazine), schildert in haar vrije uren al ruim 15 jaar. Haar liefde voor dieren laat ze graag zien.

Een weekend van kunst kijken, huren of kopen. Met mooi weer en een drankje in de tuin. Iedereen is van harte welkom, zaterdag en zondagmiddag van 13.00u.- 18.00u. De stoelen staan buiten en we gaan voor een gezellige middag.

Swanny organiseert dit weekend en heeft voor de zondagmiddag  troubadour Otto Teppema uit Groningen uitgenodigd.


Open: zaterdag en zondag, 20 en 21 mei. Van 13.00u.- 18.00u.

Troubadour Otto Teppema begint zijn optreden op zondagmiddag om 15.00 uur.

Galerie PH44

Hoofdstraat 44, Pieterburen

 

Op facebook: https://www.facebook.com/galerieph44

In Pieterburen zijn er dit weekend veel activiteiten. Zondag is er een feestelijke dag bij het Bezoekerscentrum Waddenkust (Groninger Landschap) en er is een bijzondere marktdag bij Waddengenot.

Cookieinstellingen