Diff op Roodehaan

Foto: DIFF

Met vijf gitaristen op een rij vindt DIFF het begrip gitaarmuziek opnieuw uit. Country noir gespeeld met een brede glimlach, gebracht door zes vrienden die het ambacht verstaan.

Podium-energie

De warme persoonlijkheid van zanger Diff Rouw verandert elke zaal in een huiskamer. Met een podium-energie die doet denken aan Springsteen. Een band als een jongensverhaal: spelen om de lol van het spelen. Wat verwacht je nog meer van een band?

Flink aan de weg getimmerd

In 2014 begon de band serieus aan de weg te timmeren. Met ruim 65 shows, DWDD, Roodehaan, Eurosonic, Popronde, Oerol en vijf supportshows van De Dijk (o.a. De Oosterpoort en Heineken Music Hall). Van debuut-EP Welcome to DIFF’s waren de eerste twee oplages binnen no-time uitverkocht. In 2015 komt tweede EP Second uit, met daarvoor single Jealousy; een voorproefje op het eerste full length album die in november gepland staat.

Quotes

“DIFF is een band die bier verkoopt’ – Leeuwarder Courant “Leeuwarden heeft zijn eigen Calexico” – Dolf Jansen, radio 6 ‘’Wat een lekkere band … Heerlijk.’’ – Nico Dijkshoorn
Zaterdag 15 augustus speelt Diff bij Roodehaan te Warfhuizen

De entree is gratis, er is een consumptieopslag van 50 eurocent per consumptie.

Aanvang 21.00, keuken open vanaf 17.31

Reserveren kunt u via [email protected]  of telefonisch: 0595-571598

 

Cookieinstellingen