Schaatsen op kunstijsbaan Adventurepark Waddenfun

Foto: publiek domein

Aan de leden van de ijsclub Warfhuizen, ijsvereniging Wehe Den Hoorn, ijsvereniging de Marne en ijsvereniging Eenrum . Bij Adventurepark Waddenfun ligt er in de periode van 24 december tot en met 8 januari een indoor schaatsbaan. Het is een schaatsbaan van kunststof.

Om de leden van de ijsclub/verenigingen hiervan te laten profiteren hebben de besturen in overleg met Adventurepark Waddenfun afgesproken dat er op 27, 28 en 29 december 2016, op vertoon van een geldige lidmaatschapskaart van de bovengenoemde verenigingen, gratis kan worden geschaatst van 9.00 uur t/m 12.00 uur. Van dit aanbod kan ieder lid eenmaal gebruik maken.

De kunststof indoorijsbaan is sfeervol verlicht en het muziekje galmt door de schuur. Er kan geschaatst worden op ijshockeyschaatsen en kunstschaatsen. Je kunt bij ons schaatsen verkrijgen.Handschoenen dragen is verplicht!

Koek en Zopie is bij de baan en in de warme kroeg te verkrijgen. Warme chocolademelk, snert, poffert, broodje bal, knakworst, warme wafels en iedere dag heerlijke stamppot met worst.

Tot ziens bij Waddenfun!

Mede mogelijk gemaakt door:

 

Reacties