Sterkenburg Vis Lauwersoog heropend met gloednieuw pand

Na 10 maanden gesloten te zijn geweest heeft Sterkenburg Vis de deuren weer heropend. (Bekijk de foto’s hierboven)

Alles nieuw

Voor de deur staat de oldtimer Scania L110 al reclame te maken voor het kersverse visrestaurant. Eenmaal binnen zijn er de gloednieuwe vitrines met daarin de verse vis van de Visafslag Lauwersoog aan de overkant.

Van buiten lijkt er niet heel veel veranderd, maar Sterkenburg heeft alles moeten vernieuwen en tegelijkertijd gemoderniseerd en uitgebreid. Er zijn twee huisjes bij gekomen: een oranje en een lichtblauwe. Aan de achterkant van het pand wordt nog gewerkt. Vorig jaar september brandde het pand grotendeels af.

DSC_1810

“We gaan weer los!”

Een van de medewerksters straalt. ‘Ik ben blij dat ik weer aan de slag ben’. Ze heeft de afgelopen 10 maanden niet veel gedaan.  ‘Het werd tijd dat ik weer eens wat ging doen. Ik werk hier al vanaf mijn 16e’, vertelt ze, ‘dat is inmiddels alweer 7,5 jaar.’

Eigenaar Koert Sterkenburg is ook blij dat hij weer “los” kan. ‘Het heeft lang genoeg geduurd. We hebben er heel wat tijd en inspanning in zitten. Alles is helemaal nieuw’, zegt de eigenaar, die net terug is van de Visafslag. Sterkenburg zit boven. Want net zoals in het vorige pand bevindt zich op de eerste verdieping het restaurantgedeelte met een buitenterras. Ook beneden, waar de klant allerlei soorten verse vis kan kopen, is er mogelijkheid om te zitten. En voor de kinderen is daar een speciaal ontworpen speelobject om hun energie kwijt te kunnen.

Lees verder op: Sterkenburg Vis heropend

 

 

Cookieinstellingen