HHC: 11.000 euro voor Serious Request

Foto: HHC

WARFFUM – Het Hogeland College heeft een kleine € 11.000,- bij elkaar gehaald voor Serious Request 2017. Met de opbrengst van de actie sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact en brengen hen weer thuis.

De hele nacht, van donderdag op vrijdag, hebben leraren en leerlingen van het HHC gevolleybald, gegamed, films gekeken en nog veel meer andere activiteiten gedaan om geld op te halen.

Serious Request 2017
3FM DJ’s Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen zijn dit jaar de bewoners van het Glazen Huis op het Marktplein in Apeldoorn.
De drie DJ’s laten zich deze veertiende editie van 3FM Serious Request zes dagen opsluiten om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen die hun ouders zijn kwijtgeraakt.
Tot en met morgenavond zijn ze 24 uur per dag live te horen op de radio en te zien op televisie en online. Ook brengen ze acties in het land in beeld. En dat allemaal zonder iets te eten.

De energie die ze zo hard nodig hebben, krijgen ze van de overige 3FM DJ’s, artiesten, bandjes, luisteraars en actievoerders op het plein.

Cookieinstellingen