Pianomaand bij muziekschool Noordakkoord

Foto: Noordakkoord

November is een drukke maand voor de pianisten van Noordakkoord. Op verschillende plekken komenĀ  de leerlingen van Debora Prins en Paulien Seinen in actie.

 

Noordakkoord is de muziekschool die vooral in De Marne actief is. Het is een samenwerkingsverband van musici die ieder een specialisme op instrumenten hebben. Op verschillende plaatsen geven de leerling-pianisten recitals.

Op 12 november: Juniorconcert 1 om 12.00 uur in Huize Stol Vennema, Emmastraat 9, Baflo. De jongste leerlingen van Debora Prins zijn tussen de 5 en 11 jaar en geven een concertje van ongeveer 45 min.
18 en 19 november Haydn Muziekfestival in het prins Claus Conservatorium in Groningen. Drie leerlingen van Debora Prins spelen op zondag 19 november om 11.35 en om 13.35 uur. 24 november: Juniorconcert 2 om 19.00 uur in Huize Stol Vennema, Emmastraat 9, Baflo. Basisschoolleerlingen van Paulien Seinen spelen voor familie en vrienden. 26 november: finale van het Haydn Muziekfestival om 14.00 uur in de Oosterpoort in Groningen.

Cookieinstellingen