Dakzitters op dorpshuis Westernieland

Foto: Kor Berghuis

In Westernieland zitten sinds vrijdagavond 19.00 uur Wiebe Bultje en Linda Hoekstra  op het dak van dorpshuis Diekstaal. Ze doen mee aan het project ‘Duurzaam Dak’ en willen met de actie o.a. geld inzamelen om het onderkomen energiezuiniger te maken.

Daarnaast zullen andere fondsen worden benaderd voor nieuw interieur en andere aanpassingen.

De 24-uurs actie gaat gepaard met een tal van activiteiten. Zo was er vrijdagavond een kinderdisco, een ‘Vragenuurtje Westernieland’ en zingen met Wiebe en Linda. Tevens was het terras open.

Zaterdag is er om 08.30 uur ‘Westernieland Beweegt’ voor jong en oud met Wiebe en Linda.

Om 09.30 uur is het eitjes bakken voor het ontbijt.

De gehele dag is het dorpshuis open en zal er van alles te doen zijn, waaronder een grabbelton voor de kinderen. Ook kunnen er spulletjes verkocht worden vanuit kraampjes en is er de mogelijkheid om je hobby te etaleren. 

’s Middags presenteren de verenigingen uit het dorp zich, kun je de foto’s van de actie ‘Groeten uit Westernieland’ en de dorpsfilm bekijken. Uiteraard is er ook voor de muzikale omlijsting gezorgd.

Om 17.00 uur gaat het vlees op de Dorps-BBQ en volgt een uur later de Superronde van de Bingo, ten bate van het goede doel: Dorpshuis Diekstaal.

Om 19.00 uur zit de 24-uursactie er op en zullen Wiebe en Linda via de ladder het dak verlaten.

 

 

Cookieinstellingen