Nieuw! Rescueboottochten vanuit Lauwersoog

Foto: Publiek Domein

Lauwersoog Water Events biedt naast de reguliere rondvaarten met de passagiersschepen ms Silverwind en ms Störtebeker, avontuurlijke vaartochten met snelle rescueboten. Deze snelle schepen met meer dan 350pk zijn de perfecte ingrediënten voor een avontuurlijke tocht met uw sportteam, of voor uw personeelsfeest of vrijgezellenfeest. Aansluitend kunt u gebruik maken van ons Restaurant Het Booze Wijf, voor een heerlijk diner of een gezellige barbecue. Voor groepen tot 8 personen kunt u gebruik maken van onze haal en breng Shuttle Service!

Vaarprogramma 2015.
Programm Wasser-Touren 2015.

Rescueboat tocht, vaartijd 1 uur:
Een unieke beleving: met een snelle rescueboat langs de zandplaten, via het Wad naar de Noordzee varen. Een snelle en spectaculaire belevenis! Na een uitgebreide instructie van onze gediplomeerde schipper en het aantrekken van een reddingvest, vertrekken we voor een snel en zout avontuur. U beleeft hoe het is om met een snelle rescueboat door de golven te klieven; voel de G-krachten en proef het zout! Ook stoppen we regelmatig en vertellen we over het Wad. Avontuurlijk en educatief tegelijk.

Rescueboat tocht naar boorplatform, vaartijd 2 uur:
Bekijk vanaf een supersnelle rescueboat een boorplatform van dichtbij. U vaart over de Noordzee tot de veiligheidszone, waar de schipper u alles over het boorplatform kan vertellen. Waan u in de wereld van de off shore.

Meer informatie:
• Met 80 km/u over het water
• Inclusief reddingsvest
• Maximaal 12 passagiers
• Hele jaar door
• Vanuit elke gewenste haven
• Meerdere boten voor grote groepen
• Rescueboat tochten op maat
• Veiligheid gegarandeerd

Ticketprijzen:
Rescueboat tocht, vaartijd 1 uur € 29,50 per persoon
Rescueboat tocht naar boorplatform, vaartijd 2 uur € 59,00 per persoon

Uiteraard kunnen wij speciale tochten en tijden voor u varen in overleg.
Het hele jaar varen wij Rescueboat tochten vanuit Lauwersoog en Schiermonnikoog. In overleg vertrekken wij vanuit elke haven die u wenst.

Cookieinstellingen