Cursus groot vaarbewijs start in januari 2016 in Zoutkamp

Foto: nederlandse vissersbond

Op vrijdagmiddag 8 januari 2016 start de cursus Grootvaarbewijs in Zoutkamp voor vissers en niet-vissers. De cursus bestaat uit 9 lesblokken van 3 uur. De lessen beginnen om 14.00 en duurt tot 17.00 uur met een interval van 14 dagen.

Cursusdagen Zoutkamp

De geplande cursusdagen zijn  8 en 22 januari, 5 en 19 februari, 4 en 18 maart, 1, 15 en 29 april 2016.

Op zaterdagmiddag 16 januari zal dezelfde cursus worden gestart in Den Oever ook met interval van 14 dagen. Mis je dus een keer een les in Zoutkamp, dan kan je een week later dezelfde les volgen in Den Oever.

Kosten

Kosten voor deze cursus bedragen 1200,- Euro inclusief BTW en examengeld: Kennis Vaarwater, Reglementen en het mondeling examen in Rotterdam.

Aanmelden en informatie

Aanmelden voor deze cursus kan bij Piet Beer van Visserij Management bureau Beer. Heeft u nog vragen over vrijstellingen, vaartijd en vooropleiding? Dat kunt u ook bespreken met Piet Beer. Hij is te bereiken op  06-22905099 of 0227-602885. Of via mail: [email protected].

Samenwerking VMBB en NVB

De unieke samenwerking  van de Nederlandse Vissersbond(NVB) en Visserrij Management Bureau Beer(VMBB) is begin dit jaar al van start gegaan. VMBB gaat zich vooral richten op het geven van advies met betrekking tot de juiste trainingen en opleidingen voor het aanvragen, verlengen of ophogen van de vaarbevoegdheden. Onze Collega Ewelina Pietrzak verzorgt alle aanvragen van de vaarbevoegdheden voor de vissers. Voor meer informatie over de opleidingen en trainingen kunt u kijken op www.vmbbeer.nl of bezoek één van onze informatiebijeenkomsten over vaarbevoegdheidsbewijzen.

Bron: Nederlandse Vissersbond

Cookieinstellingen