Wat wordt het koninginnenschip 2017?

Waar er ook iets te doen is in gemeente De Marne, de sympathieke wethouder Kor Berghuis is bijna altijd present. Wie de wethouder op Twitter volgt, krijgt af en toe prachtige foto’s te zien van het Groningse platteland. Vanmiddag plaatste Berghuis een bericht op zijn Facebookpagina dat we niemand willen onthouden.
Wethouder Berghuis: “Vanochtend de eer om de schepen mee te mogen jureren samen met Andries Postma en Harold Toxopeus voor het koninginnenschip 2017. Dit jaar een moeilijke klus want de Zoutkampervloot ziet er echt geweldig uit. Zoutkamp mag trots op haar vloot zijn. Tijdens het jureren werden de kotters door de vlaggetjesdag-commissie nog voorzien van een tray fris en bier door de (fris)drankboot.
Er is de laatste dagen ontzettend veel geschrobd, geboend, geschuurd en geschilderd door de bemanningen om de kotters goed voor de dag te laten komen. Dit is zeker een groot compliment waard.
De nrs. 1, 2 en 3 zullen pinkstermaandag bekend worden gemaakt evenals degene wie de mooiste machinekamer heeft, dat blijft dus nog even geheim.
Maar één ding staat vast over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
Het is de uitslag en daar zult u het mee moeten doen.
Ik kom de Pinksterdagen vast wel door met het Soltcamper Slokje. Veel plezier in Zoutkamp, dit Pinksterweekend.”
Cookieinstellingen