Prachtig toeristisch magazine voor regio Waddenland

Foto: WinsumNieuws

Maandagavond zijn, in het kerkje van Klein Wetsinge, de eerste twee exemplaren van het nieuwe Waddenland Magazine uitgereikt aan wethouder Herwil van Gelder van gemeente De Marne en wethouder Harmannus Blok van gemeente Winsum. Guus Sligter, directeur Marnedrukkers overhandigde de eerste exemplaren. Het nieuwe toeristische, glossy-achtige magazine staat boordevol informatie over wat de regio Waddenland toeristisch gezien te bieden heeft.

 Aan de hand van tien informatieve en interessante artikelen wordt de toerist meegenomen op een culturele, culinaire, actieve en historische tocht door Waddenland. Er is daarnaast veel aandacht voor de unieke natuur in de regio waaronder een Werelderfgoed, twee Nationale Parken en een Nationaal Landschap. De pagina’s met ‘Wat te zien, doen en beleven in Waddenland’ verwijzen naar de musea, historisch erfgoed, tuinen, attracties en vaartochten. Ook is er een lijst met accommodaties en culinaire adressen opgenomen in het magazine.

Marten Japenga van D’Olle Pastorie in Vierhuizen was in zijn nopjes met het nieuwe blad. Japenga: “Het is een prachtig blad, goed om op de leestafel te hebben. Als iemand het bij ons inkijkt ziet hij misschien iets bij een andere ondernemer en gaat daar ook nog even langs. We moeten het toch met z’n allen doen. Gelukkig is dat besef er de laatste tijd en gaat het al wat beter.”

 

Het magazine is een uitgave van Marnedrukkers en Stichting Promotie Waddenland en zal vanaf heden jaarlijks verschijnen. Het blad (oplage 15.000 stuks) wordt verspreid in de regio en in de stad Groningen.

Cookieinstellingen