Opera della Casa schittert in Pieterburen

Foto: Publiek Domein

Opera della Casa heeft donderdag 5 november in het Theater van het Dorpshuis Pieterburen de sterren van de hemel gespeeld. De drie dames hebben het publiek versteld doen staan met hun schitterende zang, prachtige kostuums en overheerlijke humor. Opera della Casa is in 1994 opgericht en bestaat uit altzangeres Marlies de Waard, soprane Angelique Wardenier en pianiste Ineke Geleijns.

De toeschouwers werden in de verhaallijn van de jubileumvoorstelling ‘Over Tijd’ eerst meegenomen naar de zanglessen van Tilly Talsma 25 jaar geleden bij de beroemde zangpedagoge Aafje Heynis. De Hongaarse diva Irina Mutsikôva bracht daarna met haar schoonheid en hoge noten vele mannen in vervoering. Alles onder begeleiding van het virtuoze pianospel van de ontwapenende Dolores van den Broek uit Baflo. Ja, u kent haar toch wel?

Hilarische momenten volgden toen alle aanwezigen met hun fluitjes les kregen in “de knieën los” en “goed inademen”. Alles klopte, muzikaal en vocaal, en daarbij een sterke mimiek en acteerspel van de vrouwen. Het werd een spectaculaire avond met mooie aria’s en humoristische scenes. De zaal was verdiend uitverkocht en het gezelschap ontving aan het einde van de voorstelling een staande ovatie. Brava!

 

Cookieinstellingen