Werkgevers en vrijwilligersorganisaties presenteren vacatures tijdens Banenmarkt

Foto: DeMarneNieuws

Op dinsdag 7 februari 2017 van 10:00 tot 12:00 uur  organiseert Werkplein Ability in Winsum in samenwerking met het UWV en Werkplein Fivelingo een Banenmarkt.

Deze Banenmarkt, voor heen ‘Reuring in de tent’, staat in het teken van vacatures in de Bouw, Techniek en Callcenterwerk. Er worden voorlichtingssessies gehouden en werkzoekenden kunnen speeddaten met werkgevers uit deze sectoren.

Ook het Steunpunt Vrijwilligerswerk is aanwezig tijdens de Banenmarkt en geeft informatie  over wat het vrijwilligerswerk kan betekenen als u werkzoekend bent. Zo biedt vrijwilligerswerk mogelijkheden voor re-integratie, loopbaanoriëntatie, opdoen van werkervaring en staat goed op het CV!

Tijdens deze Banenmarkt informeren Staatsbosbeheer (Activiteitencentrum Nationaal Park Lauwersmeer), Landgoed  Verhildersum Leens,  Goudgoed Winsum en  Alegunda Ilberi uit Bedum over hun werkzaamheden en vrijwilligersvacatures.

Bent u woonachtig in de gemeenten Bedum, De Marne, Winsum of Eemsmond en zoekt u  betaald –  of passend vrijwilligerswerk?

Kom onder het genot van een kopje koffie speeddaten met werkgevers en vrijwilligersorganisaties!

Iedereen is van 10:00 tot 12:00 uur welkom op het Werkplein Ability, Ubbo. J. Mansholtplein 2  te Winsum.

Reacties