Muziekvereniging Orpheus in Eenrum zoekt een website bouwer

Soort vacature spoed (moet zo snel mogelijk ingevuld worden)
Doelgroepen iedereen, volwassenen
Activiteiten computer, website, ict
Periode korte klus
Aanvangsdatum in overleg
Voorzieningen reiskosten
Werktijden In overleg af te spreken
Locatie vanuit huis/ Eenrum

 

Taken en werkzaamheden

Muziekvereniging Orpheus uit Eenrum heeft ongeveer 40 leden en bestaat uit een fanfare, dweil- en jeugdorkest. De vereniging vierde in 2013 haar 175 jarig jubileum en trekt muzikanten uit Eenrum en omliggende dorpen. De verenging zoekt een vrijwilliger die een aantrekkelijke website zou willen bouwen voor de vereniging. Met de nieuwe website wil de vereniging ouders, kinderen en andere belangstellenden beter informeren en enthousiasmeren voor de vereniging. De werkzaamheden zijn: in overleg met het bestuur van de vereniging nieuwe website bouwen. Daarnaast informeert de website bouwer het bestuur over het beheer van de website. Tijdsinvestering is afhankelijk van de te maken afspraken met de vereniging.

 

Vaardigheden en kwaliteiten

Gevraagd wordt een enthousiaste vrijwilliger die het als een uitdaging ziet om een nieuwe website te bouwen. Daarnaast beheerst u de Nederlandse taal goed in woord en schrift en beschikt u over goede computervaardigheden. U kunt de wensen van de vereniging vertalen naar een website. Verder bent u in staat om zelfstandig te werken en anderen te informeren over het gebruik van de website.

 

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

U draagt bij aan een goed functionerende website met een passende uitstraling voor muziekvereniging Orpheus in Eenrum. Dit zal de bereikbaarheid en zichtbaarheid van de vereniging vergroten. Daarnaast kunt in eigen tijd de werkzaamheden verrichten.

 

Aanvullende opmerkingen

De vereniging wil graag een website die de jeugd en jongeren aanspreekt.

 

Cookieinstellingen