Provinciale Vrijwilligersprijs 2016

Foto: Publiek Domein

De inschrijving voor de Provinciale Vrijwilligersprijs is gestart. De Provinciale Vrijwilligersprijs is bedoeld voor organisaties die op een buitengewone, aansprekende en succesvolle manier met vrijwilligers werken.

Categorieën

Deze prijzen zijn te winnen in de categorieën ‘zorg’, ‘leefbaarheid’ en ‘jeugd’ en bestaat uit drie prijzen van elk 3.000 euro.

Een vrijwilligersorganisatie aanmelden kan tot donderdag 1 oktober via www.provinciegroningen.nl/vrijwilligersprijs2016.

De provincie wil met de prijs het vrijwilligerswerk ondersteunen en laten zien dat iedereen die vrijwilligerswerk doet, een belangrijke bijdrage levert aan onze samenleving. De prijs wordt dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt.

Veel vrijwilligers zijn actief in de zorgsector en vrijwilligers spelen ook een belangrijke rol bij het verbeteren van de leefbaarheid in dorpen en wijken. Omdat de provincie vrijwilligerswerk voor en door jongeren in het bijzonder waardeert, wil zij ook hun inzet belonen.

Zes genomineerden

Uit alle aanmeldingen selecteert de jury zes genomineerden die op de website van de provincie Groningen worden gepresenteerd. Op de genomineerden kan gestemd worden van 20 tot 30 oktober.

Op 12 december worden de prijzen uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het provinciehuis.

Cookieinstellingen