Wie verdient de Akkie Hofstee-prijs 2015? Nomineren kan nu!

Foto: Zorgbelang Groningen

De Akkie Hofstee-prijs is ingesteld ter gelegenheid van het afscheid op 17 juni 2011 van Akkie Hofstee, directeur-bestuurder van Zorgbelang Groningen. De prijs is tot nu toe twee keer uitgereikt: in 2011 en in 2013. Dit jaar wordt de prijs voor de derde keer uitgereikt, en wel op 30 oktober 2015. Nomineren kan tot 1 oktober 2015!

zorgbelang

Voor wie?

De prijs wordt uitgereikt aan personen of (afdelingen van) organisaties die zich meer dan verdienstelijk hebben gemaakt in het ontwikkelen en verbeteren van zorg en/of welzijn samen met de mensen om wie het gaat: patiënten, cliënten en/of burgers.

De prijs: een triangel

De prijs bestaat uit een triangel die symbool staat voor de gelijkwaardige samenwerking tussen alle bij zorg en welzijn betrokken partijen. Door met een staafje op de triangel te slaan komt er muziek in de samenwerking. Dit leidt tot een betere kwaliteit van zorg en welzijn vanuit het perspectief van de patiënt, cliënt en/of burger.De prijswinnaars worden erelid van het illustere gezelschap ‘De Zorgbelangtriangel’. Uit dit gezelschap wordt eens in de drie jaar een jury benoemd voor de volgende drie jaar.

 

Jury

De jury voor de Akkie Hofstee-prijs bestaat uit:

– Akkie Hofstee;

– Greta Antuma;

– Lisa Bracht;

– Marika Abeln;

– Rita Wesselius.

Zorgbelang

Zorgbelang Groningen komt op voor iedereen die gebruik maakt van zorg. Het motto is: Goede zorg bereiken we alleen samen met de mensen om wie het gaat!

Lees meer over Zorgbelang Groningen: http://www.zorgbelang-groningen.nl/

Reglement nominatie Akkie Hofstee-prijs

Het reglement voor de nominatie en uitreiking van de Akkie Hofstee-prijs is hieronder te downloaden. Akkie Hofsteeprijs reglement 201… (232.2 kb)

De criteria voor de Akkie Hofstee-prijs zijn hieronder te downloaden. Akkie Hofsteeprijs criteria 2015… (152.0 kb)

Het formulier voor het nomineren van personen/organisaties voor de Akkie Hofstee-prijs is hieronder te downloaden. Het ingevulde formulier kan voor 1 oktober 2015 worden gemaild naar: [email protected]. Akkie Hofsteeprijs aanmeldingsfo… (137.4 kb)

Cookieinstellingen