Groninger Gasberaad nodigt inwoners van Ulrum en Leens uit voor een Dorpenronde

Het Groninger Gasberaad organiseert in de gemeente De Marne de Dorpenronde Ulrum en Leens. Op woensdag 22 juni zijn alle inwoners van Ulrum en Leens en de nabije omgeving uitgenodigd voor deze dorpenronde in Ulrum

Het Groninger Gasberaad organiseert deze bijeenkomsten omdat zij graag in gesprek gaat met inwoners, in hun eigen dorp, over onderwerpen die er voor hen toe doen. De dorpenronden zijn informatieve bijeenkomsten, op verzoek van en in opzet afgestemd met dorpsbelangen. Tot en met vorig jaar werden de dorpenronden georganiseerd door Groninger Dorpen.

Deze avond

In Ulrum praten vertegenwoordigers van de Nationaal Coƶrdinator Groningen (NCG), NAM, CVW u bij en ook de Veiligheidsregio is aanwezig. Onderwerpen die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld de stand van zaken van het meerjarenplan van de NCG, de contouren, de verschillende regelingen en schadeafhandeling. Uiteraard is er uitgebreid de gelegenheid voor het stellen van uw vragen en het delen van uw zorgen en ideeƫn. Ook is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan over uw eigen schadeafhandeling.

Dorpenronde Ulrum

Woensdagavond 22 juni Inloop: 19:30 uur.
Start programma 20:00 uur
Locatie: Goede Herderkerk, Schapenweg 4, ULRUM

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via de website van het Groninger Gasberaad: www.groningergasberaad.nl. Daar vindt u ook meer informatie over de dorpenronden. Bij het aanmelden krijgt u de mogelijkheid om alvast uw vragen aan ons te laten weten.

Bron: Leens Online

Cookieinstellingen