Reünie Zoutkamp op 30 april

Foto: Jan van der Veen

Zoutkamp organiseert zaterdag 30 april 2016 een reünie voor alle inwoners en oud inwoners van Zoutkamp, voor iedereen die in Zoutkamp werkt of heeft gewerkt of die zich anders nauw bij het dorp betrokken voelt. De Reünie wordt mede mogelijk gemaakt door Loket Leefbaarheid.

Zoutkamp was en is als vissersplaats een bijzondere plek om te wonen, te werken of op te groeien. Elke generatie heeft zijn eigen verhalen en zijn eigen herinneringen: Voor en na de afsluiting van de Lauwerszee, voor en na het verdwijnen van Heiploeg uit de dorpskern en zo zullen er nog vele andere voor’s en na’s zijn. De mensen denken er graag aan terug en praten er graag over.

Het lijkt de organisatie bijzonder om elkaar (weer) eens te ontmoeten en (weer) eens te spreken over hoe het was en hoe het is geworden.

Voorlopige agenda onder voorbehoud:

09:30 – Deuren Kegelbaan De Zeearend open
10:00 – Officiële opening Reünie
11:00 – Opening diverse locaties in Zoutkamp (scholen, kerken, brandweerkazerne, bedrijven en meer!)
15:00 – Sluiting diverse locaties
16:00 – Afsluiting van de Reünie

Tijdens de reünie zal er een handreiking zijn met daarop de locaties en activiteiten gedurende de dag.

reunie

Subsidie
De Reünie heeft van Loket Leefbaarheid Groningen en van Rabobank Noord-West Groningen subsidie ontvangen om de Reünie te kunnen waarmaken. Dit betekend dat ze ook per post mensen kunnen benaderen en zaken kunnen gaan laten maken, aanschaffen en betalen. Het streven was om de reünie voor de deelnemers in elk geval zonder entree kosten te laten plaatsvinden, dat is hiermee gelukt.

Uw hulp
Alle hulp is welkom. De organisatie is een kleine club en kan simpelweg niet iedereen zelf benaderen. Ze hopen op een sneeuwbal effect en dat betekend ook dat ze iedereen vragen om mensen om zich heen die naar de Reünie zouden willen te informeren.
Naast het uitnodigen van anderen, zijn ze altijd op zoek naar verhalen, anekdotes en natuurlijk foto’s en video’s.
Ook andere tips en opmerkingen of vragen zijn welkom!

De Reünie te bereiken via [email protected] of op 06-2235844906-22358449

Cookieinstellingen