DoeZoo leukste uitje van Groningen en 2e plek bij maatschappelijke uitje

Foto: Kor Berghuis

De leukste uitjes van de ANWB. Voor de provincie Groningen was voor de 2e keer op rij Insectenwereld Doe Zoo het leukste uitje van de provincie Groningen.
Voor Doe Zoo was hiermee de pret nog niet over, want ze zijn 2e geworden bij het Meest Maatschappelijke Uitje.

Welk uitje wordt uitgeroepen tot het ‘Meest maatschappelijke uitje van 2016’? Mensen konden stemmen op 18 uitjes, waar bijvoorbeeld ook mensen met een beperking aan kunnen deelnemen en iedereen (ook medewerkers en vrijwilligers) memorabele momenten beleven. Met deze verkiezing geeft ANWB een positieve stimulans aan veelbelovende, maatschappelijke ontwikkelingen binnen de vrijetijdsbranche.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 30.000 stemmen uitgebracht. DoeZoo Insektenwereld scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2016.

Gonda van der Made en Ton van der Made van DoeZoo Insektenwereld, ontvingen dinsdag  blij verrast de eerste prijs uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB. Pagedal Adventure Park ontving de tweede prijs en Openluchtmuseum Het Hoogeland de derde prijs.

 

doezoo anwb

Cookieinstellingen