Veel schade bij botsing N361

Foto: ProNews

WEHE-DEN HOORN – Op de kruising N361 – Warfhuisterweg (N389) heeft dinsdagavond een ongeval plaatsgevonden tussen twee auto’s. Een automobilist, komende vanuit de richting Warfhuizen, wilde de N361 oversteken en werd daarbij vol in de flank geraakt door een automobiliste die richting Lauwersoog reed. Door het ongeval raakten beide auto’s flink beschadigd.

Op de kruising wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe rotonde. Om deze reden liggen er ‘dijkjes’ rondom het kruispunt. Deze dijkjes blokkeren, zeker ‘s avonds, een deel van het zicht doordat aankomende koplampen niet goed zichtbaar zijn. Een betrokkene van het ongeluk verklaarde de andere auto niet gezien te hebben door deze verhogingen. Eén van de auto’s belandde door de klap op een ‘dijkje’.

De bestuurster van de auto die op de N361 reed – en op de andere auto knalde – moest door personeel van een ter plaatse gekomen ambulance worden gecontroleerd. Na uitvoerige controle bleek vervoer naar het ziekenhuis voor de vrouw niet noodzakelijk. Een berger is opgeroepen om de beschadigde auto’s af te voeren.

Tekst en foto’s: ProNews

Reacties