Online kaartverkoop SPRING gestart

Foto: SPRING EENRUM

EENRUM – We zullen nog even moeten wachten tot het Pasen is, maar een ticket bestellen voor hét Paasfeest van het Noorden kan alvast. In het weekend van 11 en 12 april zal Eenrum weer in het teken staan van Spring, twee avonden feest voor jong en oud.

De zondagavond zijn zanger Jannes en boerenrockformatie Mooi Wark de artiesten die de grond onder de feesttent in Eenrum moeten doen trillen. Het is de eerste keer dat de heren van Mooi Wark naar Eenrum afreizen. Jannes trad al eerder op tijdens Spring Eenrum, in 2004 en 2012.

Naast deze twee artiesten komen op zondag de heren van Ancora, zanger Kafke en coverband Melrose naar Eenrum.

Zaterdagavond organiseert Spring Eenrum de “Zesde Ainrommer Oavend”. Een gezellige bonte avond met rijen biertafels, ruimte voor polonaises, meters bier en gezellige muziek. Muziek in alle soorten en maten en voor jong en oud. Zo komt Evert Baptist deze avond optreden, coverband Moonshark, Groningstalige rock-and-rollband Zuver Scheerwol en feesttrio De Pintermannen.

Kaarten voor de Ainrommer Oavend kosten in de voorverkoop EU 10,00 en kaarten voor Spring Eenrum EU 17,50. Twee dagen feest? Koop een combiticket voor EU 25,00.

Kaarten zijn in de winkels verkrijgbaar vanaf 14 maart en online nu al verkrijgbaar via www.springeenrum.nl 

Reacties

Cookieinstellingen