Vacature secretaris Ouderenraad De Marne

Foto: De Marne

De ouderenraad De Marne is op zoek naar een secretaris (m/v) voor ca. 4 uur per week.

De Ouderenraad De Marne is een vrijwilligersorganisatie die gevraagd en ongevraagd de gemeente De Marne adviseert over het ouderenbeleid en de uitvoering hiervan. De ouderenraad pakt actief signalen op vanuit de “samenleving” en benadert onderwerpen die aan de orde zijn, beleidsmatig, in breder perspectief dan individuele belangenbehartiging. De ouderenraad werkt vanuit een positief kritische en resultaatgerichte houding.
Met het oog op de naderende herindeling wordt er de komende tijd gewerkt aan de samenwerking met de adviesraden in Bedum en Winsum en Eemsmond. Dit betekent ook een herbezinning op de rol en taken van de ouderenraad.

Functie

– Behandelt voor het dagelijks bestuur bestemde post, signaleert urgente poststukken en voegt voor afhandeling benodigde bescheiden bij.
– Draagt zorg voor de voorbereiding, verslaglegging en afhandeling van vergaderingen en bijeenkomsten.
– Is aanwezig bij maandelijkse vergadering. Beschikbaarheid overdag is vereist.
– Organiseert mede (kleine) evenementen, bijeenkomsten en activiteiten.
– Verricht correspondentie en maakt korte (pers)berichten.

Profiel

Vindt u het leuk om mee te denken over de toekomst van de ouderenraad. Kunt u goed functioneren in een complexe en hectische omgeving. Bent u zelfstandig en pro-actief. Beschikt u over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden en beheerst u de meest gebruikelijke softwarepakketten. Dan zien we uw reactie graag tegemoet.

Contact

Heeft u vragen en/of bent u geïnteresseerd om de ouderenraad te komen versterken, neem dan contact op met mw. D. Mik op telefoonnummer (0595) 571395, e-mail [email protected] of stuur uw brief naar G. Redekerstraat 11, 9964 AA Wehe-den Hoorn.

Cookieinstellingen