Koffiemiddag voor mantelzorgers in Ulrum

Foto: Facebook

Het Ontmoetingspunt Ulrum en het Steunpunt Mantelzorg De Marne organiseren op woensdag 24 februariĀ een koffiemiddag voor mantelzorgers.

Mantelzorgers zijn mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit hun omgeving. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, vriend of kennis.

U bent vanaf 13.30 uur van harte welkom in het Ontmoetingspunt Ulrum, Borgstee 3 in Ulrum. Graag van te voren aanmelden bij het Ontmoetingspunt, Diny Meinardi, tel. 06-30823246 of het Steunpunt Mantelzorg De Marne, tel. 06-48874339.

Heeft u behoefte aan een beetje ontspanning, een luisterend oor of bent u op zoek naar informatie? Tijdens deze gezellige middag is er gelegenheid om vragen te stellen en uw ervaringen als mantelzorger te delen met anderen.
Deze maand gaan we wat dieper in op ‘de zorg delen’. Hoe is het om hulp te vragen aan anderen? Kunt u de zorg uit handen geven? Wie kunt u om hulp vragen?

Kunt u niet naar de mantelzorgmiddag komen, maar heeft u wel vragen of behoefte aan een luisterend oor? Dan kunt u contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor het spreekuur of een bezoek bij u thuis.
Steunpunt Mantelzorg De Marne, contactpersoon Monica Blom: Tel. 06-48874339 (op maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur) E-mail: [email protected] Inloopspreekuur iedere woensdag tussen 10.30 en 12.00 uur, Zorgloket De Marne, R.Ritzemastraat 2 te Leens.

Cookieinstellingen