Geweldige opening carnavalsseizoen cv Oldeclooster

Kronkeldorp – Wat kwam het mooi uit dit jaar, het carnavalsseizoen voor cv Oldeclooster opende afgelopen zaterdag precies op de 11de van de 11de!

Het getal 11 staat al eeuwenlang bekend als het getal van dwazen en gekken. Dwazen en gekken waren er niet afgelopen zaterdag in carnavalsresidentie Het Kronkelhoes in Kloosterburen, wel heel veel gezelligheid!

Op het affiche stond te lezen ‘Oldeclooster gaait lös!’ en dat gingen ze, de ruim tweehonderd carnavalesk uitgedoste feestvierders

Zanger Stevan Bloema warmde het publiek lekker op en feest DJ (Sint) Maarten zorgde vervolgens dat het dak er haast af ging.

  

Tijdens het officiële gedeelte van de avond werd Martin Holman benoemd tot senator van de vereniging. Emile Zuidema en Pepijn Niewold werden geinstalleerd tot Raad van Elf-lid en Jan Stam werd onderscheiden in Ridder in de Orde van de Cloostermop.

 

 

De MarneNieuws-verslaggever Cees was in de veronderstelling dat op de 11de van de 11de ook de Prinsenproclamatie zou plaatsvinden, maar de opvolger van Prins Gerlovius 1 wordt pas op 6 januari bekend gemaakt. De verslaggever had geen enkele spijt van zijn komst, het was een geweldig feest!!

 

Meer foto’s in de fotoserie boven het artikel

Het volgende filmpje is overgenomen van cv Oldeclooster

Cookieinstellingen