Unieke fotoworkshops voor vroege vogels aan het Groninger Wad

Op vrijdag 2 juni en zondag 18 juni a.s. organiseren FotoDeVoogd en reisbureau Tour de Wadden een Waddenfotografie Workshop aan het Wad. De WaddenExpress, een Oldtimer VW bus uit 1969, neemt 7 fotografen in spé mee van stad naar ’t Groninger Wad. Aan, langs en óp de dijk leert Gerda de Voogd de deelnemers de fijne kneepjes van het vak.

Het is de eerste keer dat beide bedrijven samenwerken en een dergelijke workshop aanbieden. “We wilden iets nieuws, iets bijzonders, iets creatiefs en iets buiten, aldus Rens Kalsbeek van Tour de Wadden. Met deze workshop willen we de creatieve buitenmens meenemen naar het meest bijzondere plekje van onze provincie en misschien wel van Nederland, het Wad”.

De deelnemers moeten vroeg op. “We vertrekken om 4.00 uur vanaf de Grote Markt. Om 5.00 uur staan we dan aan het Wad”, laat Kalsbeek weten. De Voogd: “Dit is qua sfeer (serene rust op het Wad in combinatie met laag water) en de zonsopkomst het meest geweldige en gunstige moment om er te fotograferen”. Deelnemers die alvast een voorproefje willen, zijn op donderdag 1 juni en donderdag 15 juni al welkom om een theorie-les te volgen bij FotoDeVoogd zodat iedereen tijdens de workshop meteen kan beginnen met fotograferen.

De kosten voor deelname zijn € 85,00 pp. Dit is inclusief vervoer, fotografie workshop, koffie/thee, een versnapering en een Wadwatertje na afloop (en inclusief theorieles indien gewenst). Duur van de tour is 5 tot 6 uren

Opgeven graag voor woensdag 23 mei a.s. via [email protected] of [email protected].

Reacties