Snoeien, zagen, hooien tijdens Natuurwerkdag in De Marne

Foto: Natuurwerkdag

Op zaterdag 5 november wordt door heel Nederland de grootste en gezelligste vrijwilligersactie in het groen georganiseerd! Vrijwilligers geven het landschap dan een onderhoudsbeurt. De Natuurwerkdag is een initiatief van LandschappenNL.

Wat kun je zoal doen op de Natuurwerkdag?
Afhankelijk van de streek en de locatie zijn er verschillende werkzaamheden. De meeste activiteiten bestaan uit kleinschalig onderhoudswerk: snoeien, zagen, hooien, schoonmaken van poelen en paden, het knotten van wilgen, snoeien van fruitbomen, maken van takkenrillen en verwijderen van riet.

Activiteiten voor kinderen
Ook kinderen zijn zeer welkom op de Natuurwerkdag. Op verschillende locaties worden speciale kinderactiviteiten georganiseerd.

Locaties in De Marne

 

Activiteiten:De diverse werkzaamheden zijn; bomen opsnoeien, winterklaar maken van de speeltuin, inzaaien van de bloemenweiden.

Nog plek voor 17 van totaal 25 personen
Deze locatie is niet geschikt voor kinderen
Info & aanmelden

 

Activiteiten:Verwijderen van gemaaid gras uit graslanden. Een klus voor de handen!

Nog plek voor 22 van totaal 50 personen
Deze locatie is niet geschikt voor kinderen
Info & aanmelden

Speciale single locatie

Ontmoet singles tijdens de Natuurwerkdag van Het Groninger Landschap en Landschapsbeheer Groningen! Samen buiten aan de slag blijkt bij uitstek dé manier om elkaar op een ontspannen manier te leren kennen. Bekijk snel het speciale programma!
Meer informatie en aanmelden

Cookieinstellingen