Sint Jan Midzomerdag op 25 juni

Foto: Sint Jan

Het programma voor de SintJan Midzomerdag begint vaste vorm te krijgen. Ook dit jaar zijn er weer allerlei leuke activiteiten en workshops.

Leerlingen en docenten van muziekschool Noord Akkoord spelen een aantal maal in de Kloostertuin, Olde Heem en in het kerkje in de SintJansstraat. Boventoonkoor ‘Sonoor’ voert je met hun bijzondere klanken mee naar hoger sferen, hangspeler Arnold is uiteraard van de partij, we gaan zelf cosmetica maken met Ester van Joolen en Yvonne Halsema masseert je pijntjes weg of geeft je gewoon een lekkere ontspannende stoelmassage.

Onder het genot van een goed gesprek kunnen er broodjes gebakken worden in de leemoven van verrijdbare bakkerij De Eenvoud, en in de kraampjes worden mini workshops gegeven en natuurlijk prachtige producten aangeboden.

Ook in ’t Olde Heem is muziek en wie nog kunstschatten op zolder heeft liggen kan die daar laten taxeren. Kortom, genoeg te doen.

Verder zetten we natuurlijk in op mooi weer zodat je op het zonnige terras kunt uitpuffen of bijkletsen met een drankje of iets lekkers te eten!

Zet de datum dus alvast in je agenda.

25 juni van 11.00 tot 17.00 uur, in en om de Kloostertuin.

Cookieinstellingen