Marnespeulen tijdens feestweek Leens

Foto: Plaatsnaamborden

Op vrijdag 4 september 2015 is het weer zover. In de feestweek van Leens zal er voor het derde jaar op rij de Marnespeulen worden georganiseerd. Een avond bestaande uit een uitdagend spellencircuit met elk jaar nieuwe onderdelen. Een team van enthousiaste vrijwilligers is al een paar maanden bezig met de voorbereidingen van het inmiddels toch wel bekend evenement in Leens en omstreken.

Op zoek naar sportieve teams

Voor de Marnespeulen zijn we weer op zoek naar leuke, sportieve teams. De teams moeten bestaan uit 5 spelers waarvan 1 zich opgeeft als coach/ aanspreekpunt . Er is dit jaar plaats voor maximaal 19 teams, dus wil jij de strijd aangaan met andere sportieve teams geef je dan snel op bij de organisatie, want vol is vol. Het belooft weer een avond te worden met een sportief en gevarieerd programma . Er zal een beroep worden gedaan op de teams hun sportiviteit , behendigheid , kracht en heel belangrijk het samenwerken.

Lees ook: Facebookpagina Marnespeulen

Op zoek naar muzikaal talent

Ook zijn we voor deze avond op zoek naar aanstormend zangtalent of een leuke band die deze avond vrijwillig of al dan niet kosteloos wil voorzien van een gezellige, muzikale noot !! Dus ben jij opzoek naar een beetje naamsbekendheid of ben je klaar om voor publiek op te treden is dit de perfecte kans. Is dit iets voor jou /jullie geef je dan op bij de organisatie die zal er dan voor zorgen dat er een mooi podium voor jullie klaarstaat waarop jullie je talent kunnen tonen. Ook zijn we voor deze sportieve avond vrijwilligers nodig die o.a. willen helpen klaarzetten en opruimen en niet geheel onbelangrijk scheidsrechters. Dus teams, vrijwilligers en zangtalenten van Leens en omstreken geef je allemaal op via de Facebookpagina Marnespeulen of bij een van de organisatoren.

 

Cookieinstellingen