5 MEI 2016: HEMELVAART EN BEVRIJDINGSDAG in Eenrum

Foto: publiek domein

Pasen en Pinksteren zullen nooit op één dag vallen. Maar Hemelvaart en bevrijdingsdag dit jaar wel! Voor ons reden om een aantal extra activiteiten te organiseren als aanvulling op de Hemelvaartsmarkt die al jarenlang duizenden bezoekers naar Eenrum trekken.

Onze keuze is gevallen op een aantal workshops. Ze zijn met name bedoeld voor de jeugd, maar natuurlijk mogen enthousiaste ‘groten’ zich ook opgeven. Per workshop zijn er een beperkt aantal plaatsen, dus geef je van tevoren op via [email protected]. Eventuele vragen kun je ook via dit e-mailadres stellen. Na je aanmelding krijg je van ons nog een bevestiging en de nodige extra informatie.

Freestyle soccerFreestyle voetbal
Bij freestyle voetbal draait het allemaal om trucs die je kunt uithalen met een gewone voetbal. Tijdens de workshop van een uur leer je op een leuke en toegankelijke manier de beginselen van deze sport. Zelfs de meest onervaren spelers kunnen aan het eind van de les een coole truc laten zien. Stoer toch?

Tijd: 12.00 tot 13.00 uur
Kosten: € 2,50 per persoon

Graffiti

Graffiti
Laat de artistieke kant van jezelf naar boven komen! Straight letters, strakke outlines en wildstyles zijn termen die je leert om jouw letter of ‘piece’ te maken. Je begint met het maken van een schets, daarna ga je je eigen graffiti paneel spuiten, en die mag je uiteraard mee naar huis nemen.

Tijd: 13.00 tot 14.00 uur
Kosten: € 8,50 per persoon (incl. € 6,00 materiaalkosten)

StreetdanceStreetdance
Vooral in de achterbuurten van New York werd er in de jaren ’80 veel op straat gedanst en sindsdien is streetdance enorm populair geworden. In een uur leer je gevarieerde moves van professionele streetdancers en werken jullie aan een gave choreografie die meteen aan het publiek op het Molenplein getoond kan worden aan het einde van de workshop!

Tijd: 14.00 tot 15.00 uur
Kosten: € 2,50 per persoon

RappenRappen
Op een ritmische manier met een rijm een verhaal vertellen, dat is eigenlijk wat je leert in deze workshop. Wat is een goede flow, hoe maak je een vette rijm en hoe gebruik je je stem tijdens het rappen? Je leert de fijne kneepjes van een ervaren rapper en je krijgt tips voor een goede performance. Als afsluiter geven jullie gezamenlijk een spectaculair optreden!

Tijd: 15.00 tot 16.00 uur
Kosten: € 2,50 per persoon

Cookieinstellingen